Un bărbat suspectat că a omorât un alt bărbat a fost împuşcat mortal de poliţie în Brooklyn

  • Un bărbat suspectat că a omorât un alt bărbat a fost împuşcat mortal de poliţie în Brooklyn
  • Poliţia a spus că incidentul nu are legătură cu demonstraţiile
923 afișări
Imaginea articolului Un bărbat suspectat că a omorât un alt bărbat a fost împuşcat mortal de poliţie în Brooklyn

Sursă foto: Profimedia

Un bărbat suspectat că a omorât un alt bărbat a fost împuşcat mortal de poliţie în Brooklyn, New York, marţi, într-un incident despre care poliţia a spus că nu are legătură cu demonstraţiile, scrie Reuters.
 
Poliţia a sosit la faţa locului pentru a găsi un bărbat împuşcat şi l-a localizat pe suspect, ascuns în spatele unui copac, a declarat şeful departamentului NYPD, Terence Monahan.
 
I-au cerut să arunce arma, dar nu a făcut-o.
 
Un pistol a fost recuperat de la locul faptei, a adăugat Monahan.
 
Victima trăgătorului a fost dusă la spital şi se află în stare stabilă, potrivit lui Monahan.
 
În incident a fost rănit şi un poliţist, care acum primeştre tratament.
 
„Acest incident nu are legătură cu protestele în curs", a spus şeful departamentului NYPD.
 
Conform unor surse citate de Reuters, incidentul a avut loc în zona proiectului de locuinţe publice Kingsborough Houses.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici