Un bebeluş a fost împuşcat în cap de poliţiştii din Houston. Mărturiile mamei copilului

  • Un copil de numai un an este internat în spital în stare gravă după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist din Houston.
  • ”Înainte să îmi dau seama ce se întâmplă, deja se trăgeau focuri de armă şi eram îngrijorată pentru fiul meu”, povesteşte mama copilului.
  • Un reprezentant al poliţiei a declarat că nu crede că poliţiştii de la faţa locului ştiau că în maşină se afla şi un copil.
4915 afișări
Imaginea articolului Un bebeluş a fost împuşcat în cap de poliţiştii din Houston. Mărturiile mamei copilului

Un copil de numai un an este internat în spital în stare gravă după ce a fost împuşcat în cap de un poliţist din Houston, conform avocaţilor mamei copilului, scrie CNN News.

Incidentul a avut loc pe 3 martie, când Daisha Smalls, mama copilului, se afla la o benzinărie. Ea a văzut o maşină de poliţie apropiindu-se. Fiul ei, Legend, se afla pe bancheta din spate a maşinii. Daisha a povestit că un bărbat s-a apropiat de maşina sa şi i-a spus că are nevoie de ea.

”Am refuzat să îi dau maşina pentru că, după cum i-am spus, fiul meu se afla pe bancheta din spate, iar eu nu puteam sa părăsesc maşina fără el”, a declarat Daisha. Smalls a spus că se afla în maşină când bărbatul s-a urcat în maşină, iar echipajul de poliţie se afla în spatele lor.

”Înainte să îmi dau seama ce se întâmplă, deja se trăgeau focuri de armă şi eram îngrijorată pentru fiul meu”.

Pe de altă parte, poliţia din Houston a povestit altfel evenimentul. Conform declaraţiilor de pe 4 martie, oferite de asistentul şefului de poliţie, Troy Finner, Daisha nu se afla în maşină în timpul atacului.

Bărbatul în vârstă de 30 de ani care s-a urcat în maşina lui Daisha Smalls este suspect în alte două cazuri de furt şi era deja urmărit de poliţie când s-a urcat în maşina furată de la Daisha Smalls. Suspectul era înarmat când a furat maşina.

Bărbatul a refuzat să arunce arma şi atunci ofiţerii de poliţie au tras câteva focuri de armă spre el. Suspectul a decedat dar în urma schimburilor de focuri a fost împuşcat şi copilul.

Finner a declarat că nu crede că poliţiştii de la faţa locului ştiau că în maşină se afla şi un copil.

Ofiţerul care a împuşcat copilul este ”profund îngrijorat” de situaţie. El a fost mutat în alt departament până când investigaţiile în acest caz vor fi finalizate, a completat Finner.

Avocatul mamei copilului, Daisha Smalls, susţine că eroarea poliţiştilor este de neiertat: ”Nu tragi până nu ştii cu exactitate care este ţinta, mai ales dacă sunt persoane nevinovate în jur”.

Legend Smalls se află acum în spital şi nu poate respira pe cont propriu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici