Un chinez a fost internat din nou după ce a fost diagnosticat cu coronavirus pentru a doua oară

Un chinez din provincia Sichuan a fost diagnosticat pentru a doua oară cu coronavirus, deşi fusese declarat vindecat şi externat, a anunţat, vineri, Comisia pentru Sănătate Publică din China, potrivit Reuters.

3067 afișări
Imaginea articolului Un chinez a fost internat din nou după ce a fost diagnosticat cu coronavirus pentru a doua oară

Un chinez a fost internat din nou după ce a fost diagnosticat cu coronavirus pentru a doua oară

Comisia a comunicat că au mai fost înregistrate cazuri de persoane care s-au întors în spital cu diagnosticul de coronavirus, mai ales în primele două săptămâni de la externare.

Autoritatea a recomandat persoanelor externate să îşi monitorizeze starea de sănătate în primele două săptămâni şi să continue să poarte măşti.

China continentală a înregistrat, joi, 889 de cazuri noi de infecţii cu noul coronavirus. Astfel, numărul total al persoanelor care au contactat virusul în China continentală a ajuns până în prezent la 75.465.

Numărul de decese în China continentală a ajuns la 2.236, cu 118 mai multe decât în ziua precedentă.

Provincia Hubei, epicentrul focarului de COVID-19, a înregistrat, joi, 411 de cazuri noi de infecţii.

Autorităţile au anunţat că 115 persoane au murit în cursul zilei de joi, dintre aceştia 99 în metropola Wuhan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici