Un copil a murit după ce a fost bătut de profesorul lui din cauza unei greşeli de ortografie

  • Un băiat indian de castă inferioară a murit după ce a fost bătut la şcoală de un profesor, reclamă familia.
  • Se pare că agresiunea s-a produs după ce copilul a greşit la ortografie, potrivit Reuters.
4518 afișări
Imaginea articolului Un copil a murit după ce a fost bătut de profesorul lui din cauza unei greşeli de ortografie

FOTO Twitter

Familia unui adolescent indian din cea mai joasă castă socială hindusă a reclamat faptul că elevul a murit luni după ce a fost bătut cu un băţ de un profesor pentru că a făcut o greşeală de ortografie în timpul orei. Poliţia a anunţat că a deschis o investigaţie.

Rudele lui Nikhit Kumar, în vârstă de 15 ani, au declarat că băiatul a fost declarat decedat de către medici în districtul Auriya din nordul statului Uttar Pradesh, la 19 zile după ce profesorul său i-a aplicat pedeapsa corporală în campusul unei şcoli private.

„La început, nepotul meu a fost bătut cu brutalitate de către profesor şi apoi a fost abuzat, deoarece suntem daliţi", a declarat Rishi Kumar, un unchi al băiatului.

Comunitatea Dalit se află pe cea mai joasă treaptă a sistemului indian de caste hinduse. Şeful poliţiei din districtul Auriya a declarat că familia a înregistrat o plângere penală şi că medicii efectuează o autopsie pentru a confirma cauza morţii tânărului.

„Poliţia încearcă să dea de urma profesorului, deoarece acesta a dispărut", a declarat Charu Nigam, şeful poliţiei districtuale.

Poliţiştii au mai anunţat că susţinătorii familiei au aruncat cu pietre asupra unor ofiţeri din apropiere şi a unei dube de poliţie în semn de protest faţă de moartea băiatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici