Un copil, printre victimele ucise în urma atacului armat din Arizona

Un copil a murit în urma atacului armat din Tucson, Arizona, soldat cu moartea a şase persoane şi rănirea altor 12, printre care se află şi congresmenul democrat Gabrielle Gifford, a anunţat Centrul Medical Universitar din Tucson, citat de New York Times, în ediţia online.

37 afișări
Imaginea articolului Un copil, printre victimele ucise în urma atacului armat din Arizona

Un copil, printre victimele ucise în urma atacului armat din Arizona (Imagine: CNN)

Directorul departamentului de traumatologie al Centrului, Peter Rhee, a afirmat că la spital au fost aduse zece victime ale atacului, cinci dintre acestea aflându-se în stare critică.

Una dintre victime, "un copil mic", a murit ca urmare a rănilor, a spus el, precizând că alte cinci persoane se află în sălile de operaţie.

Rhee s-a declarat optimist în legătură cu şansele de recuperare a lui Gifford, care a suferit o singură rană, la cap, şi se află în stare critică după ce a suferit o intervenţie chirurgicală.

Un bărbat înarmat a deschis focul, sâmbătă dimineaţă, în cursul unei întâlniri a lui Gifford cu alegătorii, provocând moartea a şase persoane şi rănirea altor 12, conform poliţiei locale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici