Un criminal în serie din India a recunoscut că a ucis 50 de taximetrişti, iar cadavrele le-a aruncat într-un canal cu crocodili

  • Un criminal in serie din India a recunoscut ca a ucis 50 de taximetrişti
  • Cadavrele le arunca într-un canal cu crocodili.
  • Acesta le-a mărturisit poliţiştilor ca pe toţi cei 50 de taximetrişti i-a ucis în locuri retrase.
1200 afișări
Imaginea articolului Un criminal în serie din India a recunoscut că a ucis 50 de taximetrişti, iar cadavrele le-a aruncat într-un canal cu crocodili

Profimedia

Un criminal în serie indian, care a recunoscut implicarea sa în uciderea a peste 50 de şoferi de taxi ale căror cadavre au fost aruncate într-un canal cu crocodili, a fost prins de poliţie după ce a fugit într-un alt stat în timp ce se afla într-o permisie acordată de conducerea închisorii.
 
Între 2002 până în 2004, Devender Sharma a fost condamnat pentru uciderea a şapte şoferi de taxi şi condamnat pe viaţă, ăn închisoarea din Jaipur, un oraş din nordul statului Rajasthan, scrie cnn.com.
 
După ce a petrecut 16 ani în puşcărie, barbatul de 62 de ani a primit o permisie scurta în ianuarie. Însă, după ce a petrecut 20 de zile in libertate, Sharma nu a revenit la închisoare, potrivit poliţiei indiene.
 
Miercuri, la şase luni de la dispariţie, poliţia l-a arestat pe Sharma în capitala Delhi, unde locuia cu o văduvă cu care s-a căsătorit în perioada în care s-a aflat în libertate.
 
Când a fost interogat, Sharma a mărturisit că şi-a încălcat condiţiile de libertate şi nu avea de gând să se întoarcă la închisoare, potrivit unui comunicat al poliţiei din Delhi.
 
Acesta le-a mărturisit poliţiştilor ca pe toti cei 50 de taximetrişti i-a ucis în locuri retrase, împreună cu alţi colaboratori de-ai săi. Cadavrele le arunca într-un canal cu crocodili, pentru ca resturile să nu poată fi recuperate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici