Un cunoscut politician britanic demisionează din Guvern după ce s-a îmbătat şi a pipăit bărbaţi

Un cunoscut politician britanic a demisionat din Guvern după ce un ziar a scris despre el că s-a îmbătat şi a pipăit doi bărbaţi într-un club privat, potrivit BBC.

1040 afișări
Imaginea articolului Un cunoscut politician britanic demisionează din Guvern după ce s-a îmbătat şi a pipăit bărbaţi

Un cunoscut politician britanic demisionează din Guvern după ce s-a îmbătat şi a pipăit bărbaţi

Şeful adjunct al conservatorilor, Chris Pincher, a demisionat din guvern, după ce un ziar a anunţat că a pipăit doi bărbaţi la un club privat. În scrisoarea sa de demisie, el i-a spus premierului că „a băut mult prea mult" şi „s-a făcut de râs".

„Aseară am băut mult prea mult. Cred că ceea ce trebuie făcut în aceste circumstanţe este ca eu să demisionez din funcţie. Îţi datorez ţie şi oamenilor cărora le-am provocat supărare, să fac acest lucru... A fost onoarea vieţii mele să servesc în guvernul Majestăţii Sale", a scris politicianul în scrisoarea adresată premierului Boris Johnson.

Martorii au declarat pentru BBC că, miercuri seara, acesta a fost văzut „extrem de beat" la Carlton Club, clubul membrilor Partidului Conservator din Londra.

Ziarul The Sun a relatat primul despre demisie, spunând că acesta era băut la Carlton Club când ar fi agresat alţi doi invitaţi de sex masculin. Mai mulţi colegi de partid au contactat biroul de conducere al conservatorilor pentru a se plânge de comportamentul lui Pincher, potrivit ziarului.

Zeci de persoane se aflau miercuri seara în clubul privat, inclusiv alţi parlamentari, miniştri, oficiali şi persoane care lucrează în domeniul relaţiilor publice, potrivit BBC.

O sursă de rang înalt din Downing Street l-a descris pe Pincher ca fiind un conservator loial care a recunoscut că s-a comportat greşit. Sursa a mai spus că Pincher va rămâne parlamentar.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici