Un cuplu de indieni s-a căsătorit într-un centru de îngrijire Covid. Imaginile au devenit virale

  • Un cuplu din India a făcut nunta într-un centru de îngrijire Covid-19, după ce mireasa a fost confirmată pozitiv.
  • Fotografiile şi înregistrările video de la ceremonie au devenit virale pe reţelele sociale din India,.
  • Din cauza restricţiilor date de pandemie la ceremonia tradiţională hindusă au fost prezenţi trei rude apropiate mirilor şi preotul.
203 afișări
Imaginea articolului Un cuplu de indieni s-a căsătorit într-un centru de îngrijire Covid. Imaginile au devenit virale

Un cuplu de indieni s-a căsătorit într-un centru de îngrijire Covid. Imaginile au devenit virale

Un cuplu din nordul Indiei a avut parte de o nuntă atipică. Mirii au fost nevoiţi să facă nunta la un centru de îngrijire Covid-19 după ce mireasa şi mama sa au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

Din cauza restricţiilor date de pandemie la ceremonia tradiţională hindusă au fost prezenţi doar trei rude appropriate mirilor şi preotul. Toţi cei prezenţi au fost îmbrăcaţi cu echipamente de protecţie personale.

La ceremonie au fost prezenţi şi trei oficiali din regiunea Bara pentru a se asigura că evenimentul  se desfăşoară în conformitate cu protocolul Covid-19.

Mirii şi-au rostist jurămintele şi au dansat în jurul unui foc sacru. Cu toate că situaţia a fost una cu totul diferită şi nouă, familia mirilor a insistat ca potrivit obiceiurilor să continue nunta din moment ce o parte din ritualuri fuseseră deja încheiate.

Un alt cuplu din Israel a avut parte de o nuntă în plină pandemie. Nu a mai ţinut cont de restricţiile impuse de epidemia de coronavirus, s-a căsătorit şi a ţinut o mare petrecere în aer liber.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici