Un DJ, în vârstă de 39 de ani, a murit din cauza coronavirusului, deşi nu avea alte afecţiuni. Mesajul emoţionant transmis de văduva bărbatului

  • O femeie din Florida a povestit tragedia prin care a trecut după ce şi-a pierdut soţul din cauza noului coronavirus.
  • Bărbatul, care avea 39 de ani şi lucra ca DJ, a murit din cauza Covid-19, deşi nu avea nicio altă afecţiune.
2455 afișări
Imaginea articolului Un DJ, în vârstă de 39 de ani, a murit din cauza coronavirusului, deşi nu avea alte afecţiuni. Mesajul emoţionant transmis de văduva bărbatului

Foto: Facebook/ Nicole Buchanan

Conrad Buchanan a început să se simtă rău pe 14 martie, însă autorităţile au refuzat să-l testeze de coronavirus, povesteşte Nicole Buchanan, soţia acestuia, potrivit CNN.
 
„Nu au vrut să-l testeze din cauza vârstei şi pentru că nu avea alte afecţiuni”, spune femeia.
 
Pe 22 martie, starea bărbatului s-a deteriorat astfel că soţia l-a dus la spital, unde a fost intubat imediat.
 
Atunci a fost ultima oară când Nicole şi-a văzut soţul. „Nu mi s-a permis să mai intru în spital. N-am mai apucat să-i spun că-l iubesc”, spune femeia.
 
Moartea lui Conrad Buchanan demonstrează  realitatea dură a Covid-19: Nimeni nu este imun la această boală şi chiar şi cei tineri şi sănătoşi pot murit din cauza ei.
 
„Aş vrea ca toată lumea să ştie că aceasta este o problemă serioasă. Oamenii cred că vor fi afectaţi doar cei care au şi alte afecţiuni, oamenii bătrâni. Dar nu e aşa. A fost oribil să văd prin ce a trecut soţul meu. Viaţa noastră s-a transformat acum într-un coşmar”, spune văduva.
 
Nicole a fost, de asemenea, diagnosticată cu infecţia de coronavirus, însă simptomele ei nu au fost severe, însă şi-a pierdut mirosul şi gustul. Cei doi aveau împreună un copil, care încă aştepta rezultatul testului.
 
„Trebuie să luaţi asta foarte serios. Nu-mi doresc ca altcineva – sau familia altcuiva – să treacă prin ce trecem noi acum. Sistemele noastre spitaliceşti nu sunt pregătite. Staţi acasă”, a adăugat femeia.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici