Un dur din anturajul lui Putin ar fi plâns în timpul discursului

Considerat un dur, Ramzan Kadîrov ar fi izbucnit în plâns, susţine agenţia rusă Ria Novosti.

7226 afișări
Imaginea articolului Un dur din anturajul lui Putin ar fi plâns în timpul discursului

Un dur din anturajul lui Putin a plâns în timpul discursului

Liderul cecen Ramzan Kadîrov ar fi izbucnit în plâns în timpul discursului preşedintelui rus Vladimir Putin la ceremonia de semnare a acordurilor privind anexarea teritoriilor ucrainene ocupate, relatează agenţia rusă Ria Novosti.

Se mai adaugă ovaţiile în picioare de la finalul discursului lui Vladimir Putin, la ceremonia de anexare a celor patru regiuni ucrainene la Federaţia Rusă, care s-a ţinut în Marele Palat al Kremlinului din Sala Sf. Gheorghe.

„De partea noastră avem adevărul, de partea noastră avem Rusia”, au fost ultimele cuvinte din discursul preşedintelui rus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici