Un elicopter al marinei americane s-a prăbuşit în California: patru oameni au murit

Patru oameni au murit după ce un elicopter al marinei americane s-a prăbuşit în California în timp ce efectua un antrenament, a anunţat armata SUA, informează site-ul agenţiei The Associated Press.

249 afișări
Imaginea articolului Un elicopter al marinei americane s-a prăbuşit în California: patru oameni au murit

Un elicopter al marinei americane s-a prăbuşit în California: patru oameni au murit

Elicopterul de tip CH-53E Super Stallion s-a prăbuşit în apropiere de El Centro, la câţiva kilometri de graniţa Statelor Unite cu Mexic, la ora 00.30 (ora României).

Potrivit unui comunicat emis de armata americană, toţi cei patru membri ai echipajului au murit în urma prăbuşirii elicopterului.

Autorităţile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Numele membrilor echipajului urmează să fie comunicate la 24 de ore după ce sunt anunţate rudele, a anunţat baza militară din Miramar.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici