Şase morţi în urma prăbuşirii elicopterului medical în Italia

Un elicopter medical care avea la bord şase persoane s-a prăbuşit marţi într-o zonă muntoasă din centrul Italiei, afirmă surse citate de presa italiană.

1149 afișări
Imaginea articolului Şase morţi în urma prăbuşirii elicopterului medical în Italia

Un elicopter medical s-a prăbuşit în centrul Italiei - surse (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Cele şase persoane aflate la bordul elicopterului medical prăbuşit marţi în centrul Italiei au decedat, anunţă autorităţile italiene, citate de cotidianul La Repubblica.

"Elicopterul este distrus", a declarat un membru al echipelor de intervenţie.

Un elicopter medical care avea la bord şase persoane s-a prăbuşit marţi, în condiţii de ceaţă densă, într-o zonă muntoasă din centrul Italiei.

Elicopterul, de tip AW-139, s-a prăbuşit marţi după prânz în zona Casamaina (Lucoli), în apropierea staţiunii montane Campo Felice, situată la sud de oraşul L'Aquila, relatează ziarul La Repubblica şi postul tv RAI News.

Elicopterul aparţine Serviciului de urgenţe medicale 118 şi s-a prăbuşit imediat după preluarea unui pacient din staţiunea Campo Felice.

La bordul aparatului de zbor erau şase persoane - doi piloţi, un medic, un asistent medical, un salvamontist şi pacientul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici