Un elicopter militar rus s-a prăbuşit în Marea Baltică

Un elicopter militar rus s-a prăbuşit în nopatea de joi spre vineri în Marea Baltică, iar cei doi piloţi aflaţi la bordul aeronavei au murit, relatează site-ul postului Radio Poland.

3133 afișări
Imaginea articolului Un elicopter militar rus s-a prăbuşit în Marea Baltică

Un elicopter militar rus s-a prăbuşit în Marea Baltică

Elicopterul de tipul Ka-29 s-a prăbuşit în apropierea excalvei ruse Kaliningrad, situată la graniţa cu Polonia.

Potrivit presei poloneze, incidentul a avut loc cel mai probabil în timpul exerciţiilor militare desfăşurate de Rusia şi Belarus în apropierea oraşului Brest, situat la câţiva kilometri de graniţa cu Polonia.

Flota Rusiei din Marea Baltică a precizat că a pierdut contactul cu elicopterul în noaptea de joi spre vineri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici