Un elicopter utilizat de postul MTV s-a prăbuşit în Argentina: Două persoane au murit

Două persoane au murit sâmbătă, în Argentina, după ce un elicopter utilizat pentru filmările de la un reality-show al postului de televiziune MTV s-a prăbuşit într-un lac de acumulare, informează bbc.com.

1174 afișări
Imaginea articolului Un elicopter utilizat de postul MTV s-a prăbuşit în Argentina: Două persoane au murit

Un elicopter utilizat de postul MTV s-a prăbuşit în Argentina: Două persoane au murit

La bordul elicopterului se aflau doar două persoane - pilotul şi un tehnician. Elicopterul s-a scufundat în barajul Potrerillos de Mendoza, aflat în vestul Argentinei, au anunţat oficialii din această ţară.

Potrivit postului MTV, aeronava survola regiunea respectivă, în căutarea unui loc potrivit pentru filmările de la reality-show-ul "The Challenge".

Victimele nu făceau parte nici din echipa de producţie a emisiunii, nici din rândul actorilor, a explicat postul MTV.

Scafandrii nu au reuşit să recupereze trupurile neînsufleţite, sâmbătă, a precizat pentru agenţia de presă Telam directorul Departamentului de Securitate al provinciei Mendoza, Gianni Vernier.

Epava elicopterului se află sub apă, la o adâncime de aproximativ 60 de metri.

Acesta a fost cel de-al doilea accident fatal produs în acest an în care a fost implicat un elicopter ce era implicat în filmările pentru un program TV de tip reality-show, în Argentina.

În luna martie, trei vedete ale sportului francez s-au aflat printre cele 10 persoane care şi-au pierdut viaţa în urma coliziunii dintre două elicoptere, în provincia Rioja, din nord-vestul acestei ţări.

Florence Arthaud, campioană a competiţiilor de iahting, campioana olimpică de nataţie Camille Muffat şi pugilistul Alexis Vastine, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, au murit în acel accident, alături de alţi cinci cetăţeni francezi şi de cei doi piloţi argentinieni ale elicopterelor implicate în coliziune.

Cu toţii participau la filmările de la un alt reality-show, "Dropped", a cărei temă principală era supravieţuirea în natură.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici