Un fost poliţist a fost omorât de protestatari în SUA. Incidentul a fost transmis în direct pe Facebook

Un căpitan de poliţie în rezervă a fost împuşcat mortal de un grup de protestatari care încercau să jefuiască un magazin din St. Louis. Incidentul a fost transmis în direct pe Facebook şi nimeni nu a intervenit să îl ajute pe bărbatul lăsat să moară pe stradă, scrie The New York Post.

2000 afișări
Imaginea articolului Un fost poliţist a fost omorât de protestatari în SUA. Incidentul a fost transmis în direct pe Facebook

Un fost poliţist a fost omorât de protestatari în SUA. Incidentul a fost transmis în direct pe Facebook

David Dorn, un fost poliţist în vârstă de 77 de ani, care şi-a petrecut jumătate din viaţă lucrând pentru poliţia din Missouri, a fost împuşcat mortal pe trotuar în faţa unei case de amanet, marţi dimineaţă.

Crima s-a produs pe fondul protestelor violente izbucnite în SUA după moartea lui George Floyd în Minnesota.

Momentul în care Dorn a fost omorât şi ce s-a întâmplat după aceea a fost transmis în direct pe Facebook şi mai multe persoane au văzut imaginile înainte ca acestea să fie dezactivate de reţeaua de socializare.

„Tocmai am văzut un om murind în direct", a scris pe Facebook senatorul Rasheen Aldridge.

O altă persoană scrie pe reţeaua de socializare că nimeni nu a intervenit să-l ajute pe bărbatul care îşi dădea ultima suflate pe trotuar, în schimb mai multe persoane au transmis imaginile pe Facebook.

Soţia lui Dorn a spus pentru presa locală că soţul ei era un prieten al proprietarului magazinului de amanet şi că a mers să verifice atunci când a pornit alarma.

St. Louis, la fel ca multe alte oraşe din Statele Unite, a fost scena unor proteste violente izbucnite după ce în urmă cu cinci zile, George Floyd, un bărbat de culoare din Minneapolis, a murit după ce un poliţist a stat cu genunchiul pe gâtul său.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici