Un francez a fost descoperit în timp ce traversa munţii Pirinei pentru a-şi cumpăra ţigări din Spania

Un bărbat care a încercat să meargă pe jos din Franţa în Spania, pentru a cumpăra ţigări mai ieftine, a fost găsit de jandarmii montani în Munţii Pirinei. El a fost amendat pentru că nu a respectat măsurile impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului.

2598 afișări
Imaginea articolului Un francez a fost descoperit în timp ce traversa munţii Pirinei pentru a-şi cumpăra ţigări din Spania

Foto: Profimedia

Bărbatul a pornit iniţial la drum cu maşina, din oraşul Perpignan, din sudul Franţei şi intenţiona să meargă în oraşul spaniol La Jonquera, însă a fost oprit la punctul de trecere a frontierei. Francezul a decis astfel să o ia pe jos, prin munţi, pentru a ajunge la destinaţia dorită, potrivit thelocal.fr.
 
Acesta s-a rătăcit însă şi a apelat serviciul de urgenţă pentru a-l salva. Un elicopter a fost trimis pentru a-l recupera pe bărbat, care era „extenuat, tremura de frig şi îşi pierduse luciditatea”.
 
După ce a fost adus acasă, aventurierul a fost amendat cu 135 de euro pentru că a încălcat regulile impuse privind îndepărtarea prea mare de la domiciliu în timpul pandemiei.
 
Multe persoane din sudul Franţei trec granţia des pentru a cumpăra ţigări, alcool, anumite alimente şi combustibil, acestea fiind mai ieftine în Spania.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici