Un individ a fost împuşcat mortal de poliţia din Germania după ce a atacat angajaţii unei brutării

Poliţia din oraşul german Fulda a comunicat că un individ a fost împuşcat mortal după ce acesta a atacat cu pietre şi o bâtă angajaţii unei brutării şi mai mulţi ofiţeri de poliţie.

1111 afișări
Imaginea articolului Un individ a fost împuşcat mortal de poliţia din Germania după ce a atacat angajaţii unei brutării

Un individ a fost împuşcat mortal de poliţia din Germania după ce a atacat angajaţii unei brutării

Autorităţile au transmis că poliţiştii au intervenit după ce au primit un apel vineri dimineaţă, în jurul orei locale 4.30 (ora României, 5.30). În momentul când au ajuns la locul faptei, poliţiştii au fost la rândul lor atacaţi cu pietre şi o bâtă de către individ, astfel că forţele de ordine au folosit armamentul din dotare, informează site-ul cotidianului The New York Times.

Poliţia a precizat că brutăria nu era deschisă publicului la aceea oră, iar cei atacaţi erau angajaţii ei şi un şofer care distribuia produse de panificaţie. Unele victime au fost grav rănite.

Potrivit autorităţilor, agresorul era un tânăr afgan în vârstă de 19 ani care locuia într-un centru pentru azilanţi în apropiere de locul unde s-a petrecut incidentul, informează site-ul cotidianului Die Welt.

Până în acest moment nu se cunosc motivele care l-au determinat pe tânăr să comită agresiunea şi nici dacă acesta era sub influenţa alcoolului sau unor substanţe interzise, însă nu există indicii că ar fi fost o acţiune motivată politic sau religios, relatează cotidianul Bild, care mai precizează că poliţiştii au tras trei focuri de armă în cursul incidentului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici