Un israelian a decedat, alţi doi au fost răniţi, în urma unui atac cu cuţitul în Cisiordania

Un adolescent palestinian a înjunghiat trei persoane într-o aşezare israeliană din Cisiordania, una dintre victime decedând ulterior în urma rănilor suferite, au anunţat autorităţile militare, precizând că atacatorul a fost împuşcat mortal de una dintre victime, informează portalul Ynet.

224 afișări
Imaginea articolului Un israelian a decedat, alţi doi au fost răniţi, în urma unui atac cu cuţitul în Cisiordania

Un israelian a decedat, alţi doi au fost răniţi, în urma unui atac cu cuţitul în Cisiordania

Incidentul s-a produs joi seară în aşezarea israeliană Adam din Cisiordania.

Un israelian în vârstă de 31 de ani a decedat la spital în urma rănilor suferite, iar alţi doi bărbaţi au suferit răni moderate, unul dintre aceştia reuşind să-l împuşte mortal pe agresor, un palestinian în vârstă de 17 ani.

Bărbatul care l-a împuşcat pe agresor a declarat că a luptat pentru supravieţuire.

"Am realizat că era fie eu, fie el", a declarat el.

Potrivit agenţiei Reuters, care citează Israel Radio, agresorul fost împuşcat mortal de echipa de securitate a aşezării.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici