Un italian a murit după ce a fost agresat de trei români, la metroul din Milano - presă

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a murit joi, la Milano, după ce a fost agresat într-o staţie de metrou de trei tineri români care au încercat să îl jefuiască, informează pagina online a agenţiei Adnkronos.

164 afișări
Imaginea articolului Un italian a murit după ce a fost agresat de trei români, la metroul din Milano - presă

Un italian a murit după ce a fost agresat de trei români, la metroul din Milano - presă

Un italian în vârstă de 65 de ani, Francesco Tatoli, a murit la spital după ce a fost agresat miercuri de trei români, în staţia de metrou De Angeli din Milano.

Cei trei au fost identificaţi pe baza martorilor şi după vizionarea imaginilor filmate de camerele de luat vederi de supraveghere.

Tinerii români au fost audiaţi de autorităţi, dar vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Potrivit martorilor, cei trei tineri au încercat să îi smulgă portofelul italianului de 65 de ani, dar acesta s-a apărat şi a fost agresat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici