Un jucător de la Houston Rockets, solidar cu familiile afectate de furtunile din Texas. Ce a decis sportivul după ce jocul echipei sale a fost amânat

  • John Wall nu este doar un jucător bun, ci şi un om empatic.
  • După ce jocul echipei sale contra Dallas Mavericks a fost amânat din cauza vremii rele care loveşte mai multe regiuni din Statele Unite, sportivul s-a gândit la o alternativă pentru a-şi petrece timpul rămas liber în program.
  • Acesta a dăruit 500 de mese familiilor afectate de furtunile puternice din statul american.
895 afișări
Imaginea articolului Un jucător de la Houston Rockets, solidar cu familiile afectate de furtunile din Texas. Ce a decis sportivul după ce jocul echipei sale a fost amânat

Ce a decis sportivul după ce jocul echipei sale a fost amânat FOTO John Wall/Facebook

Jucătorul John Wall a postat un apel de solidaritate pe Instagram, cerând sugestii de restaurante care ar putea sprijini acţiunea sa, conform bleachreport.com.
 
Acesta a anunţat că poate plăti pentru 500 de porţii de hrană pentru familiile din Houston, care au fost nevoite să-şi părăsească locuinţele şi să se refugieze într-un magazin de mobilă, drept adăpost temporar din calea furtunilor de zăpadă care lovesc statul Texas în ultimele zile.
 

 
13 milioane de persoane din Texas au rămas fără energie electrică din cauza valului geros, cu temperaturi istoric de mici. 
 Austin şi San Antonio au transmis miercuri avertismente legate de furnizarea apei calde.
 
Vremea rea ​​a afectat furnizarea electricităţii către alţi 480.000 de clienţi din multe alte state, inclusiv Oregon, Louisiana, Mississippi, Illinois, Kentucky, Ohio, Virginia de Vest, Virginia şi Carolina de Nord, potrivit PowerOutage.us.
 
Oficialii din Texas spun că îngheţul profund început de duminică a afectat gereratoarele de current, provocând întreruperi temporare sau continue. Problemele afectează o reţea din Texas care acoperă 90% din stat şi este izolată de restul ţării, astfel încât nu poate importa energie din alte părţi pentru a compensa lipsa.
 
 
VIDEO Texas, lovit de un val de frig puternic. Iarna grea se îndreaptă spre Coasta de Est a SUA
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici