O jurnalistă a fost ucisă în Kiev. Ruşii

O jurnalistă de la Radio Liberty din Ucraina a fost ucisă în timpul bombardamentelor ruseşti asupra Kievului, au anunţat reprezentanţii postului de radio, potrivit BBC.

933 afișări
Imaginea articolului O jurnalistă  a fost ucisă în Kiev. Ruşii

FOTO Ricardo Gutiérrez/ Facebook

Vera Gyrych se afla acasă când o rachetă a lovit clădirea în care se afla, scrie în comunicatul Radio Liberty.

Ea a fost descrisă ca fiind „o persoană inteligentă şi amabilă, o adevărată profesionistă" de către angajatorul său.

„O persoană minunată s-a dus", a declarat colegul ei Oleksandr Demchenko, pe Facebook.

Radio Liberty, cunoscut şi sub numele de Radio Europa Liberă, este o organizaţie finanţată de SUA care difuzează ştiri în zone ale lumii în care presa liberă poate fi restricţionată sau nu este încă stabilită.

Anterior, primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că un cadavru a fost recuperat în urma unui atac cu rachete, dar nu au fost oferite detalii despre persoana ucisă.

Moscova a confirmat că a lovit ţinte ucrainene, dar nu a făcut niciun comentariu cu privire la atacul asupra clădirii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici