Un membru al administraţiei Vaticanului are coronavirus

  • Un membru din administraţia Vaticanului a fost depistat pozitiv pentru COVID-19
  • El este, printre altele, şi unul dintre colaboratorii de top ai Papei Francisc
  • Cei doi s-au întâlnit ultima oară pe 29 august
243 afișări
Imaginea articolului Un membru al administraţiei Vaticanului are coronavirus

Un membru al administraţiei Vaticanului are coronavirus

Un membru al administraţiei Vaticanului şi totodată unul dintre colaboratorii de top ai Papei Francisc, Cardinalul Luis Antonio Tagle, are coronavirus. Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, a declarat că Antonio Tagle nu are simptome, însă va rămâne în izolare, în Filipine.

Cardinalul Luis Antonio Tagle are 63 de ani şi este unul dintre cei mai tineri cardinali ai bisericii. De origine filipineză, acesta a fost anterior arhiepiscop de Manila. Papa Francisc s-a întâlnit ultima dată cu Tagle pe 29 august.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici