Un million de vaccinări în Israel, la o săptămână de la începutul campaniei. Premierul Netanyahu: „Doborâm toate recordurile”

  • Israel a vaccinat azi persoana cu numărul 1.000.000
  • Zilnic, sunt vaccinate 150.000 de persoane
  • În Israel sunt peste 400.000 de persoane infectate
7618 afișări
Imaginea articolului Un million de vaccinări în Israel, la o săptămână de la începutul campaniei. Premierul Netanyahu: „Doborâm toate recordurile”

Deşi campania de vaccinare a început săptămâna trecută, Israelul a reuşit să vaccineze mai mult de o zecime din populaţia sa. Zilnic, se vaccinează 150.000 de persoane, adică aproape 2% din populaţie şi eforturile se văd, pentru că au vaccinat un million de persoane. Premierul Benjam Netanyahu a fost de faţă.

„Suntem foarte entuziasmaţi. Jabarin este a milioana persoană vaccinate în Israel. Doborâm toate recordurile. Am adus milioane de vaccinuri în Israel, suntem înaintea întregii lumi”, a declarat Netanyahu.

Deşi campania de vaccinare este un succes, sunt şi persoane reticente. Populaţia arabă, care constituie cam 20% din populaţia Israelului, nu a primit cu braţele deschise campania. Premierul însă speră că situaţia se va schimba.

„Este foarte important pentru mine ca populaţia arabă din Israel să se vaccineze rapid. Este important pentru că salvează vieţi. Salvând vieţi, ne întoarcem la viaţa normală”, susţine premierul din Israel.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici