Un ministru al Educaţiei, demis după ce a comandat bomboane de 2 milioane de dolari. Erau parte din planul anti-COVID

  • Ministrul educaţiei din Madagascar a fost concediat pentru planurile de a comanda dulciuri pentru şcolari.
  • Rijasoa Andriamanana a spus că elevilor li se vor acorda trei acadele pentru a masca gustul „amar” al unui remediu pe bază de plante netestat pentru coronavirus.
4071 afișări
Imaginea articolului Un ministru al Educaţiei, demis după ce a comandat bomboane de 2 milioane de dolari. Erau parte din planul anti-COVID

Un ministrul ministru al Educaţiei, demis după ce a comandat bomboane de 2 milioane de dolari. Erau parte din planul anti-COVID

Ministrul educaţiei din Madagascar a fost concediat pentru planurile de a comanda dulciuri de 2 milioane de dolari (1,6 milioane de lire sterline) pentru şcolari.

Rijasoa Andriamanana a spus că elevilor li se vor acorda trei acadele pentru a masca gustul „amar” al unui remediu pe bază de plante netestat pentru coronavirus.

Planul a fost anulat după obiecţii de la preşedintele Madagascarului.

Preşedintele Andry Rajoelina promovează Covid-Organics, un tonic pe bază de plante ca leac pentru coronavirus.

Mai multe ţări africane continuă să importe Covid-Organics, considerând că va ajuta la combaterea virusului, dar Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat că nu există o cură dovedită.

Academia Naţională de Medicină din Madagascar a aruncat, de asemenea, îndoieli cu privire la eficacitatea băuturii pe bază de artemisia, spunând că ar putea avea un prejudiciu pentru sănătatea oamenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici