Un minor a fost împuşcat mortal de un altul, în SUA, în încercarea de a-i sparge locuinţa

Un minor a fost împuşcat mortal de un altul în statul american Missouri, după ce a încercat să intre prin efracţie în locuinţa acestuia, informează CNN în pagina electronică.

98 afișări
Imaginea articolului Un minor a fost împuşcat mortal de un altul, în SUA, în încercarea de a-i sparge locuinţa

Un minor a fost împuşcat mortal de un altul, în SUA, în încercarea de a-i sparge locuinţa

Incidentul a avut loc joi după-amiază, în nordul districtului Saint Louis, din statul Missouri. Băiatul în vârstă de 11 ani se afla, joi după-amiază, în casă doar cu sora lui, în vârstă de 4 ani, când a auzit că cineva încerca să intre în locuinţa lor.

Potrivit autorităţilor locale, un alt băiat, în vârstă de 16 ani, se afla la a treia încercare de a pătrunde prin efracţie în casa celor doi minori în cursul acelei zile, când a fost împuşcat mortal, în cap, de băiatul de 11 ani.

Deşi iniţial nu s-a aflat motivul pentru care cei doi minori fuseseră lăsaţi singuri în casă sau de ce băiatul de 11 ani a avut acces la armă, reprezentanţi ai poliţiei au declarat că mama acestora coopera cu anchetatorii în urma încercărilor anterioare de spargere a locuinţei sale pe care le semnalase autorităţilor. De asemenea, femeia deţinea o armă pe care o cumpărase din cauza tentativelor de spargere.

Incidentul de joi este cel de-al treilea înregistrat în districtul Saint Louis în ultimele săptămâni. Pe data de 19 august, o fată în vârstă de 9 ani a fost împuşcată mortal în propria casă în timp ce-şi făcea temele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici