VIDEO O persoană a murit după izbucnirea unui incendiu la un spital de coronavirus din Moscova

O persoană a murit în urma unui incendiu care a izbucnit sâmbătă la un spital din Moscova care trata pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, au anunţat autorităţile ruse, potrivit Reuters.

266 afișări
Imaginea articolului VIDEO O persoană a murit după izbucnirea unui incendiu la un spital de coronavirus din Moscova

Un mort după izbucnirea unui incendiu la un spital de coronavirus din Moscova

Spitalul, situat în nord-vestul Moscovei, a fost desemnat de autorităţi una dintre unităţile medicale care tratează pacienţii cu coronavirus din capitala Rusiei.

Ministerul de Urgenţă a declarat pentru agenţia de ştiri RIA că incendiul a izbucnit în salonul în care se afla un pacient, fără a oferi detalii suplimentare.

Incendiul a fost stins, au informat autorităţile.

Serghei Sobyanin, primarul Moscovei, a scris pe Twitter că toţi pacienţii au fost evacuaţi şi vor fi transferaţi în alte spitale.

"Cauzele acestui incident vor fi investigate în detaliu", a scris Sobyanin.

Moscova şi alte câteva regiuni se afă în carantină încă de la sfârşitul lunii martie pentru a stopa răspândirea coronavirusului, care până acum a infectat aproape 200.000 de oameni şi a provocat peste 1.800 de morţi în Rusia.

Peste jumătate din cazurile şi decesele din ţară au fost înregistrate la Moscova, un oraş de 12,7 milioane de locuitori.

Numărul de cazuri de coronavirus înregistrate în Rusia din această săptămână a depăşit cazurile din Franţa şi Germania, devenind a cincea cea mai afectată ţară la nivel mondial.

 
 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici