Un mort şi sute de persoane evacuate la metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum

Cel puţin o persoană a murit, iar alte câteva sute au fost evacuate luni, în metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum de origine necunoscută.

458 afișări
Imaginea articolului Un mort şi sute de persoane evacuate la metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum

Un mort şi sute de persoane evacuate la metroul din Washington, din cauza unor emanaţii de fum (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Autoritatea pentru transporturi din Washington (WMATA) a confirmat moartea unei persoane, fără a oferi alte detalii.

WMATA a anunţat pe site-ul său că "originea acestor emanaţii de fum nu a fost identificată", iar poliţia a iniţiat o anchetă.

Incidentul s-a produs la staţia L'Enfant Plaza, în centrul oraşului. A fost afectată circulaţia pe cinci linii de metrou.

Pompierii au anunţat, într-un mesaj postat pe Twitter, că şase persoane au fost internate în spital, dintre care una în stare gravă.

Metroul din Washington, al doilea ca importanţă din ţară, după cel din New York, a cunoscut cel mai grav accident în iunie 2009. O ramă a lovit din spate alt tren, incident soldându-se cu nouă morţi şi circa 70 de răniţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici