Un mort şi transporturi perturbate în Marea Britanie din cauza uraganului Gonzalo

O femeie a murit la Londră zdrobită de un copac doborât de uraganul Gonzalo, care a perturbat transporturile rutiere, aeriene şi feroviare marţi, când a afectat Marea Britanie, relatează AFP.

200 afișări
Imaginea articolului Un mort şi transporturi perturbate în Marea Britanie din cauza uraganului Gonzalo

Un mort şi transporturi perturbate în Marea Britanie din cauza uraganului Gonzalo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciile de intervenţie nu au putut face altceva decât să constate decesul femeii atunci când au ajuns la faţa locului, într-un cartier monden din sud-vestul Londrei.

Pe aeroportul londonez Heathrow, cel mai important din ţară, au fost anulate aproximativ 110 zboruri, în timp ce numeroase trenuri înregistrau întârzieri în sudul Angliei, din cauza acestei prime furtuni hibernale.

Rafale de vânt care depăşesc 100 de kilometri pe oră au fost înregistrate în cursul dimineţii, dar meteorologii prevăd o revenire la normal miercuri.

Uraganul Gonzalo însoţit de rafale de vânt de 175 de kilometri pe oră a lăsat fără curent electric majoritatea locuinţelor din Insulele Bermude la acest sfârşit de săptămână, a provocat inundaţii şi a dezrădăcinat numeroşi copaci, fără a provoca însă victime.

Uraganul a provocat anterior moartea unei persoane şi importante pagube materiale la trecerea sa prin Caraibe. Acesta a pierdut însă din intensitate în timp ce a traversat Atlanticul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici