Un mort şi trei răniţi într-un atac terorist antiisraelian comis în Cisiordania

Un militant palestinian a fost împuşcat mortal, marţi după-amiază, de armata israeliană după ce a lovit cu o maşină trei cetăţeni israelieni, care au fost răniţi, în Cisiordania, informează site-ul Ynetnews.com.

318 afișări
Imaginea articolului Un mort şi trei răniţi într-un atac terorist antiisraelian comis în Cisiordania

Un mort şi trei răniţi într-un atac terorist antiisraelian comis în Cisiordania

Incidentul a avut loc în zona HaParsa, în apropierea coloniei evreieşti Dolev şi a satului palestinian Ein el-Arik, în regiunea Binyamin din Cisiordania.

Un militant palestinian a lovit cu maşina trei israelieni, care au fost răniţi, unul fiind în stare critică.

Autorul atacului a fost împuşcat mortal de militari israelieni aflaţi în patrulare în jurul coloniei Dolev.

Israelianul aflat în stare critică a fost transportat la Spitalul Tel HaShomer cu un elicopter. Ceilalţi doi răniţi, care au plăgi moderate, au fost transferaţi la Spitalul Hadassah Ein Karem.

Autorul atacului este un palestinian în vârstă de 36 de ani, Ahmed Shahada, domiciliat în localitatea Beitunia, situată în apropiere de Ramallah.

Noua serie de confruntări între palestinieni şi israelieni a izbucnit în octombrie 2015, soldându-se până acum cu moartea a 204 palestinieni, a 28 de israelieni, a doi cetăţeni americani şi a doi imigranţi din Eritreea şi Sudan.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici