Un nou incident în Marea Britanie: Doi copii au suferit arsuri grave după ce un praf alb a fost aruncat asupra lor

Doi băieţi au suferit arsuri grave după ce un praf alb a fost aruncat asupra lor de către doi tineri neidentificaţi, în oraşul britanic Aberdeen, informează BBC News.

29455 afișări
Imaginea articolului Un nou incident în Marea Britanie: Doi copii au suferit arsuri grave după ce un praf alb a fost aruncat asupra lor

Un nou incident în Marea Britanie: Doi copii au suferit arsuri grave după ce un praf alb a fost aruncat asupra lor

Cei doi băieţi în vârstă de 12 ani au fost atacaţi în zona Northfield din Aberdeen, miercuri seara.

Suspecţii sunt doi tineri ce purtau îmbrăcăminte de culoare neagră şi cel mai probabil mănuşi.

Zona a fost securizată de către poliţie, ancheta fiind în curs.

”Acesta a reprezentant un incident şocant şi de condamnat împotriva a doi băieţi care normal că au fost afectaţi de ceea ce li s-a întâmplat”, a declarat inspectorul de poliţie Allen Show.

”Aceştia au suferit răni semnificative şi au fost transportaţi la Spitalul Regal pentru Copii din Aberdeen pentru tratament”, a adăugat acesta.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici