Un nou seism, de data aceasta cu magnitudinea 5,3, în zonele Kos şi Bodrum, frecventate de turiştii români

Un seism cu magnitudinea de 5,3 a avut loc marţi dimineaţa în sud-vestul Turciei, în apropiere de staţiunea turistică Bodrum, a anunţat Institutul american de geofizică, dar momentan nu au fost semnalate pagube sau victime, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

888 afișări
Imaginea articolului Un nou seism, de data aceasta cu magnitudinea 5,3, în zonele Kos şi Bodrum, frecventate de turiştii români

Seismul a avut loc marţi dimineaţa la ora locală 10.42, la adâncimea de 10 kilometri.

Epicentrul cutremurului a fost localizat la 15 kilometri sud-est de staţiunea turcă Bodrum, 25 de kilometri est nord-est de Kos din Grecia şi peste 70 de kilometri de oraşul Mugla, Turcia.

Bodrum, în sud-vestul Turciei, este o staţiune populară pentru turişti.

Seismul a fost resimţit şi în insula greacă Kos, un alt centru turistic major din zona Mării Egee.

Un cutremur de 6,7 grade pe scara Richter produs în această zonă la 21 iulie 2017 s-a soldat cu decesul a doi turişti pe insula grecească Kos, în timp ce alte  200 de persoane au fost rănite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici