Un nou suspect, reţinut sub acuzaţia de terorism în urma atacului de vineri din centrul Londrei

Autorităţile britanice au reţinut duminică un nou suspect în ancheta privind atacul terorist care a vizat agenţi de poliţie în faţa Palatului Buckingham, în centrul Londrei, relatează site-ul cotidianului The Independent.

1019 afișări
Imaginea articolului Un nou suspect, reţinut sub acuzaţia de terorism în urma atacului de vineri din centrul Londrei

Un nou suspect, reţinut sub acuzaţia de terorism în urma atacului din centrul Londrei

Un islamist în vârstă de 30 de ani, domiciliat în vestul Londrei, a fost reţinut sub acuzaţia de implicare în comiterea unui atac terorist, a transmis Poliţia metropolitană (Scotland Yard).

Reţinerea a fost efectuată de agenţi ai Secţiei metropolitane pentru combaterea terorismului.

Trei agenţi de poliţie au fost răniţi uşor, vineri seară, în încercarea de imobilizare a unui islamist care a scandat o sintagmă folosită de terorişti în timp ce încerca să atace cu o sabie.

Un islamist în vârstă de 26 de ani este în arest preventiv în urma atacului considerat de tip terorist.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici