Un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat în cap în timp ce încerca să oprească un vehicul la Londra

Un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat de mai multe ori, inclusiv în zona capului, în timp ce încerca să oprească un vehicul în Londra, dar autorităţile au transmis că rănile nu îi pun viaţa în pericol, informează postul BBC News.

1677 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat în cap în timp ce încerca să oprească un vehicul la Londra

Un ofiţer de poliţie a fost înjunghiat în cap în timp ce încerca să oprească un vehicul la Londra

Ofiţerul, în vârstă de 28 de ani, a fost atacat, joi, în timp ce încerca să oprească un vehicul în zona Leyton, o suburbie din estul Londrei. Deşi rănit, poliţistul a reuşit să-l imobilizeze pe agresor folosind pistolul taser cu electroşocuri.

Poliţia londoneză a transmis că ofiţerul îşi va reveni, în pofida rănilor grave suferite.

Agresorul, Muhammed Rodwan, în vârstă de 56 de ani, a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor şi posesie de armă albă şi urmează ca vineri să fie deferit unei instanţe.

Până în acest moment nu se cunoaşte motivul comiterii agresiunii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici