Un palestinian a fost împuşcat mortal, după ce a încercat să lovească militari israelieni cu un vehicul

  • Un militant palestinian a fost împuşcat mortal după ce a încercat să lovească militari israelieni cu un vehicul
  • Incidentul a avut loc vineri după-amiază
406 afișări
Imaginea articolului Un palestinian a fost împuşcat mortal, după ce a încercat să lovească militari israelieni cu un vehicul

Un palestinian a fost împuşcat mortal de militari israelieni, după ce a încercat să îi lovească pe aceştia cu un vehicul

Un militant palestinian a fost împuşcat mortal după ce a încercat să lovească militari israelieni cu un vehicul, într-un incident produs vineri după-amiază în apropierea unei colonii evreieşti din Cisiordania, afirmă surse citate de cotidianul Times of Israel.
 
Incidentul s-a produs în apropierea coloniei evreieşti Halamish, situată în nordul Cisiordaniei. Armata israeliană a anunţat că un militant palestinian a fost „neutralizat" în timp ce a încercat să lovească militari israelieni cu o maşină.
 
Potrivit unor surse, atacatorul a fost împuşcat mortal de armata israeliană.
 
Niciun militar israelian nu a fost rănit în incident.
 
În ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe atacuri palestiniene asupra militarilor israelieni, existând temeri că violenţele s-ar putea amplifica în contextul planului Guvernului Benjamin Netanyahu de anexare a unor zone din Cisiordania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici