Un pasager al unei curse Lufthansa care a ameninţat că deschide ieşirea de urgenţă a avionului în timpul zborului, reţinut în Serbia

Un pasager de la bordul unei aeronave Lufthansa, cu ruta Frankfurt-Belgrad, a fost reţinut de autorităţile sârbe, la aterizare, după ce a ameninţat, în timpul zborului, că deschide o ieşire de urgenţă, informează site-ul postului Radio Free Europe/Radio Liberty.

353 afișări
Imaginea articolului Un pasager al unei curse Lufthansa care a ameninţat că deschide ieşirea de urgenţă a avionului în timpul zborului, reţinut în Serbia

Pasager al unei curse Lufthansa reţinut, după ce a ameninţat că deschide o ieşire de urgenţă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene germane Lufthansa, Andreas Bartels, a declarat că "pasagerul s-a ridicat (de pe locul lui) şi a încercat să facă ceva la uşa (de urgenţă), dar a fost oprit de membrii echipajului şi de ceilalţi pasageri". El a specificat că nu este vorba despre uşa de la cabina piloţilor.

"Pasagerul a fost apoi imobilizat în locul lui pentru restul zborului şi apoi predat autorităţilor în Belgrad", a precizat Bartels.

Potrivit publicaţiei Belgrade's Blic, bărbatul ar fi din Iordania şi ar deţine un paşaport american.

El a fost reţinut de autorităţile din Belgrad, după ce avionul a aterizat.

Procurorul general al Serbiei a ordonat reţinerea bărbatului pentru 48 de ore sub acuzaţia de a fi pus în pericol siguranţa publică.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici