Un politician pe nume Adolf Hitler a câştigat alegerile regionale din Namibia. Din fericire, nu are de gând să domine întreaga lume

  • Politicianul namibian a declarat că numele său l-a făcut mai cunoscut decât şi-ar fi dorit: ”Tatăl meu m-a botezat după acest om. Probabil nu a înţeles ce a reprezentant, de fapt, Adolf Hitler”.
  • Candidatul, din partea partidului SWAPO, a câştigat alegerile cu 85% din voturi.
  • Namibia a fost cunoscută în trecut drept Africa de Sud Germană şi a fost colonizată de germani din 1884 şi până după cel de-Al Doilea Război Mondial.
2100 afișări
Imaginea articolului Un politician pe nume Adolf Hitler a câştigat alegerile regionale din Namibia. Din fericire, nu are de gând să domine întreaga lume

SURSA: BERLINER-KURIER.DE

Un politician pe nume Adolf Hitler a câştigat alegerile regionale din Namibia. El a declarat că nu are nicio legătură cu ideologia nazistă şi nici nu visează să domine lumea.

Politicianul namibian a declarat că numele său l-a făcut mai cunoscut decât şi-ar fi dorit: ”Tatăl meu m-a botezat după acest om. Probabil nu a înţeles ce a reprezentant, de fapt, Adolf Hitler. În copilărie mi se părea un nume normal, dar în adolescenţă am înţeles că Hitler a încercat să cucerească lumea”. Soţia sa îi spune Adolf şi la fel şi apropiaţii. În public, el se prezintă Adolf Uunona, pentru că este un pic cam târziu să îşi schimbe numele în mod oficial.

Candidatul, din partea partidului SWAPO, a câştigat alegerile cu 85% din voturi. SWAPO a fost la conducere în Namibia încă de la independenţa obţinută în urma apatheidului. Namibia a fost cunoscută în trecut drept Africa de Sud Germană şi a fost colonizată de germani din 1884 şi până după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici