Un poliţist american a fost ucis de către un bărbat care s-a baricadat într-un apartament din Denver

Un poliţist a fost ucis şi alte şase persoane au fost rănite, duminică, în oraşul american Denver, după ce un bărbat care se baricadase într-un complex rezidenţial a deschis focul asupra forţelor de ordine, relatează site-ul CNN.

231 afișări
Imaginea articolului Un poliţist american a fost ucis de către un bărbat care s-a baricadat într-un apartament din Denver

Un poliţist american a fost ucis de către un bărbat care s-a baricadat într-un apartament din Denver

Patru poliţişti şi doi civili au fost răniţi de către suspect, identificat ca Matthew Riehl, în vârstă de 37 de ani, autor a mai multe infracţiuni minore, potrivit şerifului Tony Spurlock.

Atacatorul s-a baricadat în dormitorul unui apartament şi a folosit o puşcă, înainte de a fi împuşcat mortal de către trupele SWAT.

"Atacul a fost de tip ambuscadă. Toţi au fost împuşcaţi foarte, foarte rapid şi au murit la câteva secunde distanţă unul de celălalt. Au fost trase peste 100 de gloanţe de către suspect", a declarat Tony Spurlock.

Potrivit informaţiilor preliminare, bărbatul care s-a baricadat în apartamentul ar fi avut probleme psihice, martorii susţinând că "se comporta bizar".

Preşedintele american Donald Trump a transmis, prin intermediul contului de Twitter, condoleanţe pentru familiile victimelor acestui incident.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici