Un poliţist bulgar, reţinut în timp ce ajuta doi irakieni să traverseze ilegal graniţa cu Turcia

Un membru al Poliţiei de Frontieră din Bulgaria a fost reţinut în timp ce ajuta doi cetăţeni străini să traverseze ilegal graniţa bulgaro-turcă, a anunţat luni Procuratura, citată de site-ul Novinite.com.

83 afișări
Imaginea articolului Un poliţist bulgar, reţinut în timp ce ajuta doi irakieni să traverseze ilegal graniţa cu Turcia

Un poliţist bulgar, reţinut în timp ce ajuta doi irakieni să traverseze ilegal graniţa cu Turcia (Imagine: Shutterstock)

Poliţistul de frontieră şi doi cetăţeni irakieni au fost reţinuţi sâmbătă, la punctul de trecere Lesovo, a anunţat Procuratura din Bulgaria.

Potrivit Procuratorii, cei doi cetăţeni irakieni se aflau ascunşi în portbagajul maşinii poliţistului.

Operaţiunea a fost efectuată de reprezentanţi ai Ministerului de Interne şi ai Agenţiei de Stat pentru Securitate Naţională (DANS), sub supravegherea Procuraturii regionale din Elhovo.

O anchetă a fost deschisă în acest caz.

Bulgaria a intensificat lupta împotriva traversării ilegale a frontierei de către cetăţeni străini.

Alte trei persoane suspectate de favorizarea traversării ilegale a frontierei de către cetăţeni străini au fost reţinute vineri, la Sofia, de asemenea în cursul unei operaţiuni comune a Ministerului de Interne şi a DANS.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici