Un preot catolic a fost răpit în Nigeria

Un preot catolic nigerian a fost răpit din parohia sa din oraşul Zambina, în statul Kaduna (nord), în primele ore ale zilei de luni, a anunţat dieceza catolică locală citată de Reuters.

159 afișări
Imaginea articolului Un preot catolic a fost răpit în Nigeria

FOTO Sachin Jose/Twitter

Enoriaşii au mers să îl caute pe părintele Emmanuel Silas după ce l-au aşteptat în zadar să ţină slujba de dimineaţă.

Nu este clar cine l-a răpit.

Bandele înarmate sunt răspândite în nord-vestul Nigeriei, unde jefuiesc sau răpesc pentru răscumpărare, iar violenţele au fost în creştere. Forţele de securitate slab dezvoltate nu reuşesc adesea să oprească atacurile.

Răpirea vine după ce săptămâna trecută, bărbaţi înarmaţi au răpit patru muncitori chinezi împreună cu câţiva angajaţi locali şi au ucis un număr necunoscut de persoane într-o mină din statul Niger, în nord-vestul Nigeriei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici