Un preot din Mexic a ţinut slujba de liturghie cu căţelul în braţe

Un preot din Mexic a ţinut slujba de liturghie cu căţelul în braţe: „îmi pare rău, dar căţeluşul meu este foarte bolnav şi dacă îl las acasă se întristează, aşa că l-am adus la slujbă”.

716 afișări
Imaginea articolului Un preot din Mexic a ţinut slujba de liturghie cu căţelul în braţe

În oraşul mexican Coahuila de Zaragoza, părintele Gerardo Zatarain García, preot în parohia Todos Los Santos, a ţinut slujba cu căţelul său, Paloma, în braţe.

„Îmi pare rău, dar căţeluşul meu este foarte bolnav şi dacă îl las acasă se întristează, aşa că l-am adus la slujbă”, a spus preotul, conform La Stampa.

Vestea s-a răspândit după ce o fotografie a făcut turul reţelelor sociale. Chiar dacă unora nu le-a plăcut „intruziunea”, majoritatea celor care au comentat au înţeles adevăratul sens al gestului.

„Înseamnă respect pentru viaţă. Mulţumim lui Dumnezeu că şi-a trimis slujitorii să dea exemplu” sau „cu un astfel de preot mă convertesc” - sunt doar 2 comentarii.

Sensibilitatea acestui preot aminteşte de cea a unor „colegi” de-ai săi care au deschis uşile bisericilor pentru patrupezi, cu precădere de părintele João Paulo Araujo Gomes, pastor al Parohiei Sant'Ana Gravatá din Brazilia, care ducea animalele fără stăpân la slujbă şi îi invita pe credincioşi să adopte unul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici