Un primar le-a cerut oamenilor să stea în case, dar nu l-a ascultat nici măcar soţia. Unde au găsit-o poliţiştii, la 1.00 noaptea

  • Edilul le-a cerut poliţiştilor ca soţia lui să nu aibă parte de tratament preferenţial
  • Soţia primarului a fost amendată cu 2.500 de dolari
  • Primarul din Alton şi-a cerut scuze localnicilor şi nu şi-a menajat deloc nevasta
5589 afișări
Imaginea articolului Un primar le-a cerut oamenilor să stea în case, dar nu l-a ascultat nici măcar soţia. Unde au găsit-o poliţiştii, la 1.00 noaptea

Sursa foto: Profimedia

Un primar din statul american Illinois le-a cerut oamenilor să stea acasă, pentru a limita răspândirea coronavirusului. Nu toată lumea a ţinut însă cont de recomandare. Aşadar edilul le-a dat ordin poliţiştilor să dea amenzi şi chiar să-i aresteze pe cei care ignoră pericolul.

Culmea e că printre cei care au continuat să ignore regula a fost şi soţia primarului, pe care forţele de ordine au găsit-o într-un bar.

„E o perioadă extrem de dificilă şi vă implor, vă rog să staţi în case”, le-a cerut Brant Walker, primarul din Alton, localnicilor. Doar că după nici două zile, poliţiştii au găsit-o pe soţia lui Walker într-un bar, la ora 1:00 noaptea.

Anunţul l-a făcut tot primarul, scrie CNN. “I-am cerut şefului poliţiei ca soţia mea să nu primească tratament preferenţial”, a declarat edilul. Şi asta s-a întâmplat: la fel ca toţi clienţii barului, nevasta primarului a primit o amendă de 2.500 de dolari, pe care dacă n-o plăteşte, riscă să stea aproape un an la închisoare.

Iar Brant Walker nu şi-a menajat deloc nevasta. “În cazul ăsta a demonstrat o lipsă de discernământ şocantă. Mi-e ruşine şi le cer scuze oamenilor din Alton pentru acest incident”, a mai spus el.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici