Un producător renumit al unei televiziuni a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus. „Avea un zâmbet mare pentru toată lumea din viaţa ei"

881 afișări
Imaginea articolului Un producător renumit al unei televiziuni a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus. „Avea un zâmbet mare pentru toată lumea din viaţa ei"

Un producător renumit al unei televiziuni a murit din cauza infecţiei cu noul coronavirus. „Avea un zâmbet mare pentru toată lumea din viaţa ei"

 

Maria Mercader avea 54 de ani şi a lucrat timp de 30 de ani pentru postul de televiziune CBS News, ca director de producţie şi talent manager. Vestea tragică a fost publicată de postul de televiziune, printr-un comunicat de presă.

„Ea s-a luptat cu cancerul şi bolile aferente cu mult curaj, în ultimi 20 de ani, îndurând numeroase tratamente ţi intervenţii chirurgicale. Pentru colegii şi familia ei, ea a fost o inspiraţie şi un simbol al speranţei de fiecare dată când s-a întors la muncă după ce ultima problemă medicală părea că îi va încheia viaţa." , au spus oficialii CBS News.

„Era imposibil ca cineva să nu fi fost iubit de Maria. A avut întotdeauna o îmbrăţişare caldă, sărea în ajutorul tău şi avea un zâmbet mare pentru toată lumea din viaţa ei. A fost o lumină strălucitoare şi ne va lipsi la toţi!". au spus colegii ei.
 
Conform comunicatului, Maria Mercader a fost un element esenţial în producerea informaţiilor de ultimă oră, a prins inclusiv moartea prinţesei Diana şi atacurile din 11 septembrie. Ea a fost câştigătoarea unui premiu Emmy în anul 2004 pentru munca sa.
 
Statele Unite înregistrează cele mai multe cazuri de infecţie cu noul coronavirus la nivel mondial. Peste 139.700 de persoane au fost diagnosticate cu COVID-19 şi peste 2400 au murit din cauza acestei boli. Astfel, Statele Unite au depăşit Italia şi China în privinţa numărului de cazuri confirmate. În acest context, preşedintele Donald Trump a extins până pe 30 aprilie recomandările privind distanţarea socială.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici