Un român a găsit un cadavru mutilat într-o valiză aruncată la gunoi, în Spania

Un român care căuta fier vechi a găsit într-un tomberon din cartierul Eixample al Barcelonei o valiză, în care se afla un cadavru mutilat.

1321 afișări
Imaginea articolului Un român a găsit un cadavru mutilat într-o valiză aruncată la gunoi, în Spania

Captură video Twitter

Vânzătorul de fier vechi român a tras o sperietură zdravănă când, în timp ce scotocea într-un container, a găsit o valiză destul de grea. Când a deschis-o, a găsit rămăşiţele umane, relatează El Pais.

"Am o tutungerie şi, în fiecare dimineaţă, fac turul barurilor din zonă pentru a reface stocul de ţigări. Un comerciant de fier vechi, care este clientul meu, m-a sunat tocmai când tocmai găsise valiza", a declarat proprietarul unei tutungerii din Barcelona: "Prietene, prietene, cheamă pe cineva, e foarte grav, foarte grav", a strigat românul.

"La început am crezut că sunt haine înăuntru, dar când m-am uitat mai atent am văzut un trunchi gol, al unui bărbat alb... Am fost şocat", a declarat proprietarul tutungeriei.

Pentru că nu avea telefonul la el, acesta a oprit o ambulanţă şi a chemat imediat poliţia.

Poliţiştii au verificat imediat dacă magazinele din zonă aveau camere de luat vederi.

Gunoiul fusese colectat cu o seară înainte, aşa că valiza a fost pusă în gunoi peste noapte.

Ancheta este deschisă, iar misiunea principală a poliţiştilor este de a identifica persoana decedată şi de a aresta persoana sau persoanele care au ucis-o şi tăiat-o în bucăţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici