Un român acuzat că a provocat intenţionat incendii de vegetaţie a fost arestat în sudul Italiei - FOTO

Un imigrant român a fost arestat preventiv în sudul Italiei sub acuzaţia că a provocat intenţionat incendii într-o rezervaţie naturală, în contextul în care mii de pompieri sunt mobilizaţi de peste o săptămână pentru operaţiuni de stingere a focului, iar numeroase locuinţe au fost distruse.

327 afișări
Imaginea articolului Un român acuzat că a provocat intenţionat incendii de vegetaţie a fost arestat în sudul Italiei - FOTO

Român acuzat că a provocat intenţionat incendii de vegetaţie, arestat în sudul Italiei

Românul în vârstă de 24 de ani a fost surprins de un agent al carabinierilor aflat în timpul liber în timp ce provoca un incendiu în zona Teggiano, în apropierea Rezervaţiei naturale Cilento, Alburni şi Vallo di Diano, în regiunea italiană Campania (sud), relatează agenţia ANSA, Gazzetta di Salerno şi La Repubblica.

Sursă foto: napoli.repubblica.it

Sute de incendii de vegetaţie au loc în sudul Italiei, în principal în regiunea Campania, sute de locuinţe fiind distruse.

O zonă foarte afectată este cea din jurul Vulcanului Vezuviu, în apropierea oraşului italian Napoli.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici