Un român, agresat în Spania de un conaţional după ce a spus că Barcelona va pierde campionatul

O discuţie despre fotbal într-un bar din Palma de Mallorca s-a transformat într-o agresiune brutală, un român fiind lovit în cap cu un obiect contondent de alt român, după ce primul afirmase că FC Barcelona va pierde campionatul Spaniei.

75 afișări
Imaginea articolului Un român, agresat în Spania de un conaţional după ce a spus că Barcelona va pierde campionatul

Un român, agresat în Spania de un conaţional după ce a spus că Barcelona va pierde campionatul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Incidentul s-a produs la 30 martie, într-un bar din Palma, când cei doi bărbaţi discutau aprins despre fotbal. Victima, în vârstă de 48 de ani, a spus cu convingere că FC Barcelona "va pierde La Liga în acest an", lucru care nu a fost pe placul partenerului de discuţie, care l-a lovit în cap cu un obiect contondent. Impactul puternic i-a provocat bărbatului o "gaură" în cap, acesta sângerând abundent şi pierzându-şi cunoştinţa, anunţă diariodemallorca.es.

Conform medicilor, el a suferit un traumatism cranioencefalic şi a avut nevoie de opt puncte de sutură.

După aproape o lună, victima s-a întâlnit din întâmplare cu agresorul pe străzile din oraş, mai exact acesta din urmă se afla într-o staţie de autobuz. Bărbatul de 48 de ani a anunţat poliţia, care l-a reţinut pe agresor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici