Un român este judecat în Italia pentru uciderea unei foste sportive din Tunisia / Bărbatul, surprins în timp ce împingea victima de pe un pod

Un imigrant român va fi judecat de o instanţă judiciară din Italia pentru uciderea unei foste sportive din Tunisia, afirmă surse judiciare citate de publicaţia Il Messaggero.

2035 afișări
Imaginea articolului Un român este judecat în Italia pentru uciderea unei foste sportive din Tunisia / Bărbatul, surprins în timp ce împingea victima de pe un pod

Un român este judecat în Italia pentru uciderea unei foste sportive din Tunisia

Ştefan C., în vârstă de 26 de ani, este acuzat de procurori de uciderea cu premeditare a fostei campioane tunisiene la atletism Imen Chatbouri, în vârstă de 37 de ani. Fosta sportivă a murit după ce a fost împinsă de pe Podul Sisto, în centrul istoric al Romei, în luna mai.

Românul neagă acuzaţiile, dar autorităţile italiene au prezentat o înregistrare surprinsă de camere de luat vederi instalate pe pod.

Inculpatul susţine că ar putea fi vorba de o eroare judiciară. "Nu ştiu de ce sunt acuzat", a declarat el. "Este vorba de o infracţiune fără motiv. Cei doi au petrecut seara în prietenie şi veselie. Ştefan susţine că nu a împins-o", a declarat avocata inculpatului, Claudia S.

Dacă va fi găsit vinovat de crimă cu premeditare, românul riscă să fie condamnat la închisoare pe viaţă.

Taguri:
italia,
român,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici