Un şef de televiziune din Iran a fost concediat după a fost transmis un film cu Jackie Chan care include scene considerate „imorale”

Un şef de televiziune regională din Iran a fost concediat după ce canalul respectiv a transmis un film cu Jackie Chan în care o scenă „imorală” nu a fost cenzurată, potrivit BBC.

9641 afișări
Imaginea articolului Un şef de televiziune din Iran a fost concediat după a fost transmis un film cu Jackie Chan care include scene considerate „imorale”

Un şef de televiziune din Iran a fost concediat după a fost transmis un film cu Jackie Chan care include scene considerate „imorale”

Şeful respectiv, al cărui nume nu este cunoscut, a fost concediat, împreună cu alţi angajaţi. Măsura a fost luată după ce a fost difuzat filmul „Shinjuku Incident”, în care este o scenă de sex cu o prostituată. Aşa ceva este nepermis într-un stat în care nu sunt difuzate nici măcar imagini cu bărbaţi şi femei care se ţin de mână.

Postul respectiv aparţine IRIB, societatea de radio şi televiziune din Iran. 

În ciuda cenzurii, mulţi oameni au criticat decizia IRIB pe internet. „Autobuze se răstoarnă, avioane se prăbuşesc. nave se scufundă... nimeni nu este concediat”, a scris cineva, în contextul în care recent, 10 studenţi au murit într-un accident de autobuz care a avut loc în Teheran.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici