Un şerif adjunct din SUA, îmbrăcat în uniformă, a fost împuşcat mortal la o benzinărie - VIDEO

Un şerif adjunct din Statele Unite, îmbrăcat în uniformă, a fost împuşcat mortal vineri seara, la o benzinărie din zona Houston, după ce şi-a alimentat maşina de serviciu, au anunţat autorităţile, citate de CNN.

315 afișări
Imaginea articolului Un şerif adjunct din SUA, îmbrăcat în uniformă, a fost împuşcat mortal la o benzinărie - VIDEO

Un şerif adjunct din SUA, îmbrăcat în uniformă, a fost împuşcat mortal la o benzinărie (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Şeriful adjunct Darren H. Goforth, în vârstă de 47 de ani, se întorcea la maşina sa când un bărbat a venit din spate şi a deschis focul fără motiv aparent, a declarat şeriful comitatului Harris, Ron Hickman.

După ce Goforth a căzut, atacatorul a continuat să îl împuşte, au precizat autorităţile, adăugând că adjunctul a murit pe loc.

"A fost împuşcat în ceea ce pare să fie o execuţie în stil mafiot, neprovocată", a declarat Hickman.

După crimă, atacatorul a plecat cu un autovehicul Ford Ranger roşu, fiind căutat de forţele de ordine, au precizat autorităţile.

Suspectul "nu a spus nimic", a declarat şeriful adjunct Thomas Gilliland, un purtător de cuvânt al Biroului şerifului. El a refuzat să prezinte numele suspectului, afirmând că autorităţile încă vizionează înregistrarea video de la benzinărie.

Autorităţile au cerut eventualilor martori din zonă să ofere detalii, precizând că atacul a fost raportat de trecători care au sunat la 911.

Cu aproximativ 30 de minute înainte de atac, Goforth investigase un accident, dar autorităţile au precizat că nu este clar dacă acesta are vreo legătură cu crima.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici