Un spray pe bază de ardei iute a ajuns în topul vânzărilor din SUA / Cumpărător: „Pune poliţiştii la pământ”

  • Vânzările spray-urilor cu ardei iute au crescut spectaculos odată cu protestele din SUA.
  • Un spray ce costă aproximativ10 dolari a ajuns în topul vânzărilor pe site-ul Amazon, relatează Bloomberg.
739 afișări
Imaginea articolului Un spray pe bază de ardei iute a ajuns în topul vânzărilor din SUA / Cumpărător: „Pune poliţiştii la pământ”

Un spray pe bază de ardei iute a ajuns în topul vânzărilor din SUA / Cumpărător: „Pune poliţiştii la pământ”

Un client pe nume „Bill” a lăsat o recenzie la spray-ul pe baza de ardei iute. El a dat nota maximă şi a spus „Pune poliţiştii la pământ când se iau de tine”, informează Bloomberg.

Produsul „de autoapărare” este recomandat şi pe reţelele de socializare precum Twitter, unde mai mulţi utilizatori au postat link-uri către magazinul online. Producătorii spray-ului asamblează şi alte produse, destinate forţelor de ordine.

Protestele au crescut în intensitate în ultimele zile după moartea brutală a lui George Floyd.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici