Un SUBMARIN al Flotei ruse a Mării Negre a lansat rachete spre poziţii teroriste din Siria

Un submarin militar aparţinând Flotei ruse a Mării Negre a lansat vineri, din Marea Mediterană, rachete Kalibr spre poziţii teroriste din Siria, anunţă Ministerul rus al Apărării, citat de site-ul agenţiei Tass.

1214 afișări
Imaginea articolului Un SUBMARIN al Flotei ruse a Mării Negre a lansat rachete spre poziţii teroriste din Siria

Un SUBMARIN al Flotei ruse a Mării Negre a lansat rachete spre poziţii teroriste din Siria

Submarinul Veliki Novgorod face parte din Flota rusă a Mării Negre, dar în prezent este detaşat în estul Mării Mediterane.

"Atacul cu rachete a vizat poziţii teroriste depistate recent, precum şi depozite de muniţie ale organizaţiei islamiste Frontul al-Nusra (Jabhat Fateh al-Sham), în provincia siriană Idlib. Rachetele au parcurs distanţe de circa 300 de kilometri. Potrivit sistemelor de monitorizare, toate ţintele vizate au fost atinse", a comunicat Ministerul rus al Apărării.

Rusia oferă susţinere politică şi militară Administraţiei Bashar al-Assad în confruntările cu grupuri insurgente şi organizaţii teroriste.

Siria se confruntă, începând din martie 2011, cu revolte reprimate violent şi cu un conflict militar între serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, forţele opoziţiei şi grupuri teroriste, inclusiv organizaţia sunnită Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria / Stat Islamic în Irak şi Levant). Bilanţul conflictului depăşeşte 270.000 de morţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici